HYTTEFORLAGET

Velkommen til Hytteforlaget

Det finnes mer enn 450 000 hytter i Norge. Når vi vet at gjennomsnittshytten disponeres av 2,6 husstander (ofte er det mor og far som eier hytta, men alle barna disponerer den sammen med sine familier) betyr det at over 1 000 000 familier har tilgang til hytte. Hvordan når du denne attraktive målgruppen?

Når så mange nordmenn har tilgang til hytte, er det lett å tenke at du når hyttefolket over alt. Og det er ikke så langt fra sannheten; en TV-reklame på TV 2 og en annonse i Aftenposten når stort sett hyttefolk. Men de er likevel ikke i hyttemodus når de mottar budskapet ditt.

Når du forteller meg om en gunstig strømavtale, tenker jeg ikke på å bytte strømleverandør på hytta. Når du forteller meg om et tilbud på firehjulstrekk på stasjonsvogna, tenker jeg på veien til og fra arbeid i stedet for den siste kneika opp til hytta. Når du forteller meg om byggevarer, tenker jeg på byggvarehuset her jeg bor, ikke på det store utsalget rett ved hytta.

Hytteforlaget gir deg en direkte kanal til hyttefolket mens de er i hyttemodus! Våre viktigste produkter er Din lokale hytteguide, medlemsbladet Hytteeieren samt nettstedet norskhyttelag.no. Når du annonserer i en av våre kanaler, vil leseren tenke på hyttestrøm, på den siste bratte bakken og på oppussingsplanene på hytta.

Les mer om våre annonseprodukter eller kontakt oss for mer informasjon.
© 2013 Hytteforlaget AS
Tlf: 22 54 31 00 - E-post: post@hytteforlaget.no
Utviklet avAssist2net AS
 
 
Dine Logo