HYTTEFORLAGET
 
 
Du er her:Forside-Annonsere

Annonsere gjennom Hytteforlaget

Det finnes mer enn 450 000 hytter i Norge. Når vi vet at hver hytte i gjennomsnitt disponeres av 2,6 husstander, betyr det at over en million norske familier har tilgang til hytte. Over halvparten av alle nordmenn drar på hytta en eller flere ganger hvert år.

Hvert år bruker nordmenn 21 milliarder kroner på hyttene sine. Av dette utgjør 8-10 milliarder kroner forbruk og tjenester. Vi bruker stadig mer penger på hytta, og vi stiller stadig større krav til standard og komfort. Det betyr at produkter som tidligere ikke vare aktuelle for hyttemarkedet, nå blir stadig mer relevant. Samtidig ser vi at hyttefolket i større grad ønsker å kjøpe varer og tjenester lokalt.

Hytteforlaget tilbyr følgende annonseprodukter:

Din lokale hytteguide
I 2018 vil vi utgi hele 13 hytteguider. Disse guidene vil nå til sammen 127 000 hytteeiere fordelt på 79 hyttekommuner. Hytteguidene sendes adressert i posten hjem til den enkelte hytteeier på hjemmeadressen. Hytteguidene sendes ut i god tid før henholdsvis vinterferien og høstferien, da vi vet at svært mange kjøpsbeslutninger blir tatt FØR hytteeieren drar til fjells.

Norsk Hyttelag
I samarbeid med Norsk Hyttelag kan vi også tilby annonser i medlemsbladet Hytteeieren. Hytteeieren kommer ut to ganger i året og sendes til alle medlemmer i Norsk Hyttelag. Siste utgave hadde et opplag på 10 000 eks. Ta kontakt for mer informasjon.
© 2013 Hytteforlaget AS
Tlf: 22 54 31 00 - E-post: post@hytteforlaget.no
Utviklet avAssist2net AS
 
 
Dine Logo